Rijschool in Gorinchem

Zoek je een rijschool in Gorinchem? Dan ga je naar Autorijschool Martin Apoll! Jarenlang heb je ons vast al zien rondrijden maar sinds eind 2017 zijn we ook gevestigd in Gorinchem aan de Einsteinstraat 9D.

Rijles in de Alblasserwaard

Voorheen vond je ons in Nieuw-Lekkerland en vandaaruit gaven we rijles door de gehele Alblasserwaard. Met ons nieuwe pand zitten we dus nog dichter bij jou als je een rijschool in Gorinchem zoekt. En wat helemaal handig is; je kunt hier nu ook de klassikale theorielessen volgen. Overigens geven we die ook in het ‘Atelier’ in Alblasserdam mocht dat dichterbij voor jou zijn.

8 rij-instructeurs

In onze rijschool vind je 8 ervaren rij-instructeurs. Natuurlijk is elk anders, zo is Martin Apoll zelf ervaren in het geven van rijles aan mensen met faalangst, is er een instructeur die juist veel weet over ADD en hoe je daarmee omgaat in het verkeer en geeft een ander als je dat wilt les in het Engels of Farsi.

Snel en goed leren autorijden

Het belangrijkste is natuurlijk dat je een rij-instructeur treft waar jij je comfortabel bij voelt. Heb je het idee dat het niet klikt tussen jou en de instructeur, dan vinden wij het geen enkel probleem als je switcht van instructeur of een second opinion aanvraagt. Het gaat er tenslotte om dat jij zo snel en zo goed mogelijk leert autorijden. En daar helpen wij je op elk mogelijke manier bij.

Stedentrip vanuit onze rijschool in Gorinchem

Een andere reden om bij onze rijschool in Gorinchem te gaan lessen, is natuurlijk de mogelijkheid om een stedentrip te doen; een rijles in meerdere plaatsen. Rijd je normaal gesproken alleen in Gorinchem, Nieuw-Lekkerland en omstreken, tijdens de stedentrip trekken we er echt op uit. Samen met een andere cursist gaan we 4,5 uur op pad. De een rijdt terwijl de ander navigeert en na een tijdje wisselen jullie om. Zo geef je jouw rijervaring een enorme boost wat wel zo handig is vlak voor het rijexamen.

Kosten losse rijles en examens

Naast onze voordelige rijlespakketten kunt je bij ons ook terecht voor:

Losse rijles 60 minuten € 42,-
Praktijkinstructieboek € 32,-
Theorieboek met 10 uur online examentraining € 32,-
Theorieles 4 uur (2 x 120 min.) € 36,-
Tussentijdse toets € 175,-
Praktijkexamen € 220,-
Faalangstexamen € 240,-
BNOR examen € 200,-

Bel, mail of kom langs in onze rijschool in Gorinchem!

Wil je meer weten over onze rijschool of heb je vragen over de rijlessen of theorielessen? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons pand in Gorinchem. We ontmoeten je graag en helpen je dan snel op weg!

Schildwacht 36
4208 AL  Gorinchem
06-52 173 410

Onze cursisten geven ons een:

9.4 /10 (77 beoordelingen)

Copyright ©2013-2021 Autorijschool Martin Apoll. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: DKGS Agency