Praktijkinstructieboek bestellen

Goed voorbereid je rijlessen volgen? Bestel dan voor slechts € 32,- het Praktijkinstructieboek van Autorijschool Martin Apoll uit Gorinchem. Ook al les je bij een andere rijschool. Wij versturen het Praktijkinstructieboek z.s.m. naar het door jou opgegeven adres. De bijgesloten factuur met het totaalbedrag dien je binnen 7 dagen te betalen.

Voor rijbewijs B, ook voor cursisten van andere rijscholen

Het is belangrijk dat cursisten in hun rijopleiding worden opgeleid tot goede chauffeurs met een helder verkeersinzicht. Daarom ontwikkelde rij-instructeur Martin Apoll dit unieke instructieboek voor de praktijk. Hij merkte dat cursisten naast de rijlessen ook heel goed thuis kunnen werken aan een goed verkeersinzicht en zo lessen kunnen besparen.

Behalve een afsprakenkaart en instructiekaart bevat dit boek een duidelijke uitleg van de onderdelen die je moet beheersen om goed te kunnen autorijden. Het boek bevat veel foto’s, handelingsanalyses en meer dan 100 vragen, antwoorden en opdrachten. Zo kun je spelenderwijs je verkeersinzicht vergroten en je goed voorbereiden op elke rijles. Dit kan veel geld besparen omdat er uiteindelijk minder rijlessen nodig zijn!

Vanwege het succes onder de cursisten van onze eigen rijschool, bieden we dit praktijkinstructieboek ook aan iedereen aan die bezig is met de rijopleiding voor rijbewijs B. Het boek is universeel en kan gebruikt worden bij alle rijscholen.

Rij Opleiding in Stappen
Autorijschool Martin Apoll

Schildwacht 36
4208 AL  Gorinchem
0183-769 020
06-521 734 10

badge 1250 plus geslaagden

Onze cursisten geven ons een:

9.6 /10 (173 beoordelingen)

Copyright ©2013-2024 Autorijschool Martin Apoll.
Alle rechten voorbehouden.

Realisatie: DKGS Agency