Theorielessen voor jouw rijbewijs B bij de rijschool in Gorinchem

Sneller op weg met theorie

Wil je leren autorijden, dan moet je eerst de theorie kennen. Heb je die eenmaal onder de knie dan kun je goed voorbereid de weg op. De inzichten die je in de theorieles leert, zorgen dat je sneller klaar bent voor je rijexamen. Daarom bieden wij ook theorielessen aan; online maar ook klassikaal in onze rijschool in Gorinchem. Zet vandaag nog de eerste stap naar het rijbewijs B en schrijf je direct in voor je eerste theorieles!

Theorie in de praktijk: het praktijkinstructieboek

Het mogen dan twee aparte examens zijn, maar de theorie en de praktijk kunnen niet zonder elkaar. Daarom hebben wij een uniek praktijkinstructieboek ontwikkeld. Dit boek laat met overzichtelijke situatieschetsen, vragen en opdrachten zien hoe je de theorie in de praktijk toepast. Zo vergroot je je verkeersinzicht en ben je nóg veiliger op weg. Je krijgt dit handige boek bij al onze lespakketten.

Theorielessen klassikaal

De instructeurs van onze rijschool weten uit ervaring hoe belangrijk het is dat onze cursisten de autotheorie goed kennen. Daarom zit in al onze lespakketten standaard 4 uur theorieles en een actueel theorieboek. Wil je het liefst klassikaal studeren? Op dinsdagavond en donderdagavond kun je bij ons de les volgen, kijk op het rooster wanneer op welke locatie; in het Atelier in Landvast in Alblasserdam of in het gebouw van onze rijschool, Einsteinstraat 9D in Gorinchem. In 2 lessen van 2 uur behandelen we al het materiaal dat je voor je theorie-examen moet beheersen. Ben je nog niet zeker van je zaak? Dan kun je in overleg met je instructeur ook nog individuele theorielessen nemen.

 

Theorieles in je eigen tempo: online theorie

Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom bieden wij naast klassikale theorie ook online theorielessen aan. Zo kun je rustig studeren op het moment dat jou uitkomt. In onze webshop kun je een hier inlogcode voor kopen. Ook vind je daar diverse oefenexamens met slagingsgarantie. Natuurlijk voldoen deze online theorielessen ook aan de richtlijnen van het CBR. Daarnaast is de online lesstof altijd actueel. En heb je een vraag over de theorie? Dan kun je die tijdens je rijles aan de instructeur stellen.

Ook snel slagen voor je theorie-examen? Meld je dan vandaag nog aan voor de theorielessen.

Autorijschool Martin Apoll
Einsteinstraat 9D
4207 HW  Gorinchem

Copyright ©2013-2020 Autorijschool Martin Apoll. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: DKGS Agency | Privacyverklaring