Veel gestelde vragen

1. Stel ik ben geslaagd, en heb nog lestegoed van mijn lespakket over, krijg ik dit dan terug?

Jazeker! Als je bij ons geslaagd bent, krijg je het geld terug van de rijlesuren die je niet gebruikt hebt.

2. Stel ik heb morgen praktijkexamen en jullie lesauto valt uit, gaat mijn toets of examen dan door?

In de meeste gevallen wel. We hebben namelijk meerdere lesvoertuigen rijden. Daarnaast staat er altijd 1 reserve lesauto klaar in geval van nood, het grote voordeel van onze rijschool!

3. Word ik thuis opgehaald?

Jazeker! En als je wilt is het in overleg ook mogelijk om op je werk of school opgehaald of afgezet te worden. Overleg dit altijd met je instructeur.

4. Gebruiken alle rijscholen een instructievorderingskaart?

Nee. We maken het met regelmaat mee dat cursisten overstappen naar onze rijschool.
Wanneer we om een vorderingskaart vragen is er in teveel gevallen geen kaart aanwezig en zijn cursisten onvoldoende op de hoogte van zijn of haar vorderingen.

5. Hoe houden jullie de vorderingen bij?

Wij gebruiken een rijbewijsapp om de vorderingen digitaal inzichtelijk te maken. Zo kun je thuis zien, hoe je er voor staat, en waar nog aan gewerkt moet worden. Ook kan de instructeur de volgende les alvast in de app zetten zodat je deze kunt voorbereiden met het praktijkinstructieboek van onze rijschool.

6. Waarom kiezen mensen voor onze rijschool?

Klantervaringen. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 geslaagden die jou voorgingen. Wij lessen met leuke instructeurs zodat je rijles echt een uitje is! Mocht het onverhoopt niet klikken met je instructeur, dan vraag je gewoon om een andere! Zo doen we allemaal ons best om jou een onvergetelijke ervaring te geven, met als resultaat een rijbewijs voor het leven. Wie bij ons les krijgt, mag er zeker van zijn dat je ook echt veilig zelfstandig en verantwoord de weg op gaat.

7. Ik heb faalangst, kan ik wel bij jullie rijles volgen?

Jazeker! Al onze rij-instructeurs zijn bevoegd faalangstinstructeur. Ze kunnen dus allemaal de rijles zo aanpassen dat het werkt voor jou. Ze zorgen er onder meer voor dat je tijdens de les meer rust ervaart, dat er meer aandacht is voor wat jou stress geeft én ze leren je dat je fouten mag maken. De rijlessen zijn dus anders van aanpak, maar ook hiermee leer je goed autorijden zodat je op kunt gaan voor je rijbewijs.

8. Ik heb rijangst. Wat kan ik daaraan doen?

De aanpak van rijangst kent geen standaardoplossing. Het hangt er namelijk erg vanaf waardoor jij rijangst hebt. Komt dat doordat je al lang weinig rijdt, doordat je moeite hebt met concentreren of omdat je bijvoorbeeld een keer een ongeluk hebt meegemaakt waardoor autorijden nu een paniekreactie veroorzaakt? Bij onze autorijschool geven we een speciale opfriscursus voor mensen met rijangst: Cursus Rijangst. In een paar rijlessen die op jou zijn afgestemd, zorgen we dat je weer meer vertrouwen krijgt in het autorijden zodat je veilig en met plezier de weg weer opgaat.

Autorijschool Martin Apoll
Autorijschool Martin Apoll
Autorijschool Martin Apoll

Schildwacht 36
4208 AL  Gorinchem
0183-769 020
06-521 734 10

badge 1250 plus geslaagden

Onze cursisten geven ons een:

9.6 /10 (173 beoordelingen)

Copyright ©2013-2024 Autorijschool Martin Apoll.
Alle rechten voorbehouden.

Realisatie: DKGS Agency