Autorijschool Martin Apoll
Autorijschool Martin Apoll
Autorijschool Martin Apoll
Autorijschool Martin Apoll
Autorijschool Martin Apoll

Praktijk en theorie

Dus ben je toe aan de praktijk? Of wil je juist eerst oefenen met de theorie? In de beide gevallen zijn we in Dordrecht de autorijschool waar je naar op zoek bent.

Je volgt de rijlessen voor de praktijk bij een vaste instructeur. Die leer je goed kennen, zodat jullie na verloop van tijd aan een half woord genoeg hebben.

En wil je eerst de theorie halen of wordt het daar inmiddels tijd voor? Je kunt het bij ons goed combineren. Met de theorielessen, waarin we je precies uitleggen wat er belangrijk is.

Faalangst of rijangst? Volg onze rijlessen in Dordrecht!

Wil je jouw rijbewijs halen? Dan kan dat bij onze rijschool in Dordrecht, ook als je last hebt van faalangst. Al onze rij-instructeurs zijn bevoegd faalangstinstructeur. Heb jij al je rijbewijs maar durf je niet meer auto te rijden? Ook dan kun je bij ons terecht. Een paar van onze rij-instructeurs zijn ook getraind in het geven van rijlessen bij rijangst. Wil jij dus (weer) veilig en met plezier autorijden in Dordrecht en de wijde omgeving? Ga dan naar Autorijschool Martin Apoll!

Praktijkinstructieboek

Een uniek boek vol instructies en praktische tips. Bestel hem hier!

Gratis proefles*

Gratis proefles* in de Alblasserwaard en regio Gorinchem. Meld je snel aan!

Klassikale theoriebijscholing

Klassikale avondcursus voor maar € 50,- Meld je snel aan!

Theoriecursus en rijlessen in Dordrecht

Volg de theoriecursus en de rijlessen bij ons in Dordrecht en omgeving. Wij leggen je uit wat je moet weten, laten je daarmee oefenen en maken de kans om in één keer te slagen daarmee zo groot mogelijk. Met onze inzet weet jij in ieder geval zeker dat je er alles aan hebt gedaan.

Jouw rijbewijs halen in Dordrecht of wil je theorielessen boeken? Bel ons op telefoonnummer 0183-769 020 of stuur ons een e-mail naar info@autorijschool-martinapoll.nl. We horen graag van je!

Autorijschool Martin Apoll

Onze beoordelingen

Ervaringdeskundigheid

Professionaliteit

Veiligheid

Klantvriendelijkheid

Autorijschool Martin Apoll

Schildwacht 36
4208 AL  Gorinchem
0183-769 020
06-521 734 10

badge 1250 plus geslaagden

Onze cursisten geven ons een:

9.6 /10 (177 beoordelingen)

Copyright ©2013-2024 Autorijschool Martin Apoll.
Alle rechten voorbehouden.

Realisatie: DKGS Agency