Autorijschool Martin Apoll, voor rijles en theorie

Hoge kwaliteit bij Autorijschool Martin Apoll

Autorijschool Martin Apoll in Gorinchem is opgericht door Martin Apoll. Martin heeft zelf jarenlange ervaring als rij-instructeur en is daarnaast ook officieel faalangstinstructeur. Elke leerling krijgt hier dus de best passende rijopleiding zodat iedereen zo snel mogelijk kan slagen, ook als je last hebt van faalangst! Dat deze aanpak succesvol is, blijkt uit de snelle groei van de rijschool. Gestart in 2013 geven hier inmiddels diverse rij-instructeurs les in gloednieuwe lesauto’s. Alle instructeurs hebben dezelfde opleiding en hanteren dezelfde aanpak tijdens de rijlessen waarbij veiligheid en rijvaardigheid altijd voorop staan. Van wie je ook rijles krijgt in onze rijschool, je kunt dus altijd rekenen op een rijles van dezelfde hoge kwaliteit!

Ontmoet jouw rij-instructeur

Martin Apoll

Martin Apoll

Eigenaar / rij-instructeur

Oprichter en eigenaar van de rijschool Martin Apoll is een bekwame en gedreven instructeur. Door zijn ervaring en mensenkennis kan hij goed inschatten wat jij nodig hebt.

Alain van den Oever

Alain van den Oever

Rij-instructeur

Hetzelfde geldt voor Alain van den Oever. Met zijn rustige en duidelijke uitleg creëert hij een prettige sfeer in de auto.

Rowan Gruiters

Rowan Gruiters

Rij-instructeur

Hoi, ik ben Rowan. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en om ze iets te leren. Wat we natuurlijk allemaal willen is in een vlot tempo het rijbewijs halen. Daar wil ik als instructeur graag samen met jou aan werken. Ik vind het belangrijk om een les leuk te maken met veel variatie in de leerstof en waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat.

Stefan Willemsen

Stefan Willemsen

Rij-instructeur

Hi, ik ben Stefan. Ik heb altijd al veel met mensen gewerkt en daardoor kan ik mensen goed inschatten. Hierdoor kan jij vertrouwen op rijlessen die bij jou aansluiten. Ik kan getypeerd worden als een geduldige en enthousiaste instructeur.

Dennis Niks

Dennis Niks

Rij-instructeur

Als instructeur vind ik het belangrijk dat iedereen kan leren op eigen tempo. Door mijn ervaring met het werken met jeugd, kan ik iedere leerling bieden wat bij hem / haar past. Ik vind het belangrijk dat je met een goed gevoel de auto instapt. Je leert tenslotte beter als je je fijn voelt!

Autorijschool Martin Apoll
Einsteinstraat 9D
4207 HW  Gorinchem

Copyright ©2013-2020 Autorijschool Martin Apoll. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: DKGS Agency | Privacyverklaring