Update coronavirus COVID-19

Alle praktijk- en theorielessen tijdelijk gestaakt

Vanwege de maatregelen vanuit de rijksoverheid en de adviezen van het RIVM hebben we besloten alle rijlessen en theorielessen tijdelijk te annuleren. Het is niet meer toegestaan om les te geven binnen de voorgeschreven richtlijnen.

We hopen uiteraard, zodra dit mogelijk is, de rijlessen weer spoedig te hervatten. Hierbij zullen we de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid aanhouden.

CBR annuleert toetsen en examens

Het CBR heeft besloten om alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijstesten te annuleren vanaf maandag 16 maart t/m in ieder geval 28 april. Wij kunnen als rijschool tot dan ook geen nieuwe examens inplannen.

Voor elke kandidaat bij wie de toets of het examen geannuleerd is, zullen wij, zodra dit weer mogelijk, is direct contact opnemen om een nieuwe toets of examen met je in te plannen. We zijn hierin afhankelijk van maatregelen van de overheid en het CBR.

Nieuwe cursisten

Wil je binnenkort starten met de rijopleiding? Meld je dan vast aan via het inschrijfformulier. Zodat je zodra het mogelijk is, direct kunt starten met je rijopleiding.

Autorijschool Martin Apoll
Einsteinstraat 9D
4207 HW  Gorinchem

Copyright ©2013-2020 Autorijschool Martin Apoll. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: DKGS Agency | Privacyverklaring