Update coronavirus COVID-19

Aangepast op 1 december 2021

Regels tegen verspreiding corona bij rijexamens en rijlessen

Autorijlessen zijn op alle tijden weer toegestaan. Theorie- en praktijkexamens bij het CBR gaan door.

Regels voor autorijlessen

Tijdens de rijles mogen er niet meer dan 2 personen (leerling en instructeur) in de auto zijn. Het mondkapje is verplicht voor leerling en instructeur. Ook moet iedereen zich zoveel mogelijk houden aan de basisregels tegen verspreiding van het coronavirus.

Theorielessen zijn ook in de avond weer toegestaan. Onze “klassikale avondcursussen” worden gehouden van 19.00 uur tot 21.00 uur op dinsdagen in het Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam en op maandagen in Dorpshuis Vlechtwerk in Werkendam. Bekijk hier het rooster voor theorielessen.

Let op! Houd er rekening mee dat het Cultureel Centrum Landvast bij binnenkomst om een CTB (corona toegangsbewijs) vraagt. Dit is niet een plicht vanuit onze rijschool, maar omdat CCL onder de bioscoopbranche valt.

Examen CBR

Theorie- en praktijkexamens en rijtesten gaan door.

Op de website van het CBR staat meer informatie over CBR-examens. Het CBR heeft ook meer informatie over de geldigheidsduur van de uitkomsten van afgelegde examens, waaronder het theorie-examen. Die blijven in sommige gevallen langer geldig.

Heb je nog vragen? Dan helpen we je graag op weg via 0183-769 020 of info@autorijschool-martinapoll.nl

Nieuwe cursisten

Wil je binnenkort starten met de rijopleiding? Meld je dan vast aan via het inschrijfformulier. Zodat je direct kunt starten met je rijopleiding!

Wij hopen je weer snel te mogen begroeten.

Autorijschool Martin Apoll

Schildwacht 36
4208 AL  Gorinchem
0183-769 020
06-521 734 10

Onze cursisten geven ons een:

9.4 /10 (79 beoordelingen)

Copyright ©2013-2021 Autorijschool Martin Apoll. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: DKGS Agency