Update coronavirus COVID-19

Theorie-examens weer mogelijk

Goed nieuws, want alle cursisten kunnen zich weer inschrijven voor het doen van theorie examens!

Vanaf 28 april is het weer mogelijk om theorie-examen te doen, maar omdat er door Corona ruim 700.000 examens in te halen zijn, houdt het CBR t/m juli plekken vrij.

Het reserveren van een nieuw theorie-examen kan nu voor de periode augustus/september en binnenkort komen er ook plekken beschikbaar in oktober. Theorie-examens blijven 1,5 jaar geldig, maar gezien het verwachte aantal inschrijvingen is het raadzaam om hier snel bij te zijn.

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn. Niet alleen scheelt je dit in de kosten (een theorie-samen kost € 37,-), maar als er minder herexamens zijn scheelt dit ook in het aantal examens dat afgenomen moet worden.

Online oefenen kan www.theorie-leren.nl, maar we geven voor onze cursisten ook klassikale theoriebijscholing (corona proof) in de prachtige locatie Bioscoop Landvast in Alblasserdam

Inschrijven voor theorie-examens dienen de cursisten zelf te doen. Dit kan via www.cbr.nl en dan in te loggen bij Mijn CBR en het gebruik van DigiD.

Heb je nog vragen? Dan helpen we je graag op weg via 0183-769 020 of info@autorijschool-martinapoll.nl

Nieuwe cursisten

Wil je binnenkort starten met de rijopleiding? Meld je dan vast aan via het inschrijfformulier. Zodat je direct kunt starten met je rijopleiding!

Wij hopen je weer snel te mogen begroeten.

Autorijschool Martin Apoll

Schildwacht 36
4208 AL  Gorinchem
0183-769 020
06-521 734 10

Onze cursisten geven ons een:

9.4 /10 (79 beoordelingen)

Copyright ©2013-2021 Autorijschool Martin Apoll. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: DKGS Agency